Upeat korut kullasta, hopeasta ja teräksestä

Laajasta valikoimastamme löytyvät laadukkaat korut arkeen ja juhlaan. Meillä on kattava valikoima parhaita laatumerkkejä. Tule tutustumaan mallistoihimme myymäläämme Porin Mikkolaan!

Kultakorut

Kultakoruissamme säihkyy ajaton kauneus ja laatu. Valikoimassamme on laadukkaita merkkituotteita sekä yksilöllisiä koruja kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta.

Hopeakorut

Hopeakorumallistomme uudistuu jatkuvasti ja elää virtausten mukana. Olemme aina ajan hermoilla etsiessämme uutuuksia kotimaisilta ja kansainvälisiltä valmistajilta.

Meiltä löydät suositut kotimaiset merkkituotteet. Oma maahantuonti takaa persoonalliset korut, joita voit saada vain meiltä.

Teräskorut

Trendikäs teräksen hohto houkuttelee kestävyydellään. Meiltä löydät parhaat merkit ja laajan valikoiman teräskoruja niin miehille kuin naisille.

Lahjatavarat

Meillä on myynnissä kattava valikoima lahjatavaroita, joista löytyvät kauniit lahjat joka juhlaan. Tilausvalikoimamme tarjoaa edustavat liikelahjat kaikkiin tilanteisiin.

Rannekellot

Edustava rannekello on osa tyylikästä pukeutumista ja viestii käyttäjänsä persoonallisuutta. Meiltä saat huippumerkit arkeen ja juhlaan. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan rannekellon.

Kodin kellot

Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät laadukkaat seinäkellot ja herätyskellot jokaiseen sisustukseen.

  • Juliet